Veli Pesonen Kansojen onnellisuuden edistämiseen keskittyvä sinänsä vähäpätöinen kirjoituskokoelma

Aivan miten ikinä itse haluamme

Viime vuosina useimmissa länsimaissa on muutettu avioliittolakia siten, että kaksi keskenään samaa sukupuolta olevaa henkilöä voi solmia avioliiton. Keskenään. Avioliitto on omaisuudenhallinnallinen toimenpide ja lain edessä aviopuolisoiden omaisuus on yhteistä. Puolisot voivat myös hoitaa toistensa asioita koska ne ovat yhteisiä asioita.

 

Yhteiskuntaa muokkaavana tekijänä uusi avioliittolaki on erittäin voimakas ja ennustan sen muuttavan koko yhteiskunnan täysin erilaiseksi. Tämä johtuu siitä, ettei aviopuolisoiden seksuaalisesta suuntautumisesta ole missään määrätty eli heteromiehet voivat mennä keskenään naimisiin.

 

Jos minulla olisi rahaa ja bisnes menisin naimisiin toisen miehen kanssa jolla on rahaa ja bisnes. Ottaisimme maksullisia vaimoja jotka ovat vaimoja vailla oikeuksia ja omaisuutta mutta koska suurin osa naisista kuitenkin arvostaa turvaa enemmän kuin vapautta heitä tuskin olisi vaikea löytää. Nämä maksulliset naiset sitten tuottaisivat jälkeläisiä minun ja aviopuolisoni kanssa minun ja aviopuolisoni tarpeisiin. Voisimme vapaasti päättää ketkä miespuolisista jälkeläisistämme sitten perivät omaisuuden eli menevät keskenään naimisiin. Muutenkin voisimme järjestää elämämme aivan miten ikinä itse haluamme, siinä ei vaimojen sana mitään paina. Muiden kuin edellä mainittujen perijöiden asiat järjestyvät siten että he saavat olla rauhassa lehtolapsia, hehän ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella, ja nauttivat kuukausirahaa joka todellisuudessa on työpalkkaa klaanin, joka on konserni, hyväksi työskentelemisestä.

 

Tämä prosessi jatkuessaan sukupolvesta toiseen on klaaniutuminen. Perheestä ei voi puhua, perhe on köyhien ja ymmärtämättömien eräänlainen muoti joka pian katoaa. Koska klaanin perustajat samalla yhdistävät liiketoimintonsa, voi viimeinkin huokaista että kapitalismi on tehnyt tehtävänsä. Tai voitavansa.

 

Klaanit sitten hallitsevat kaikkea eikä niiden ulkopuolelle pian jää mitään.

 

Miksi sitten meidän poliittiset päättäjämme eivät varmastikaan ole tulleet ajatelleeksi tällaista asiaa? Ehkä siksi että yksilöllisyyttä erehdytään pitämään loukkaamattomana siksi että lakitekstissä lukee jotain sellaista. Nythän tässä klaanijärjestyksessä naisille ei jää mitään vaan uutta yhteiskuntaa tyypittää todellinen, järjestelmällinen naisten aliarvioiminen joka on naisvihaa.

 

Eivätkö sitten naiset, joilla on rahaa ja bisnes, voi ryhtyä miesten kanssa kilpasille ja perustaa matrilineaarisia klaaneja? Eivät ensinnäkään siksi että klaanijärjestelmää ylläpitää ideologinen viha eikä nainen pysty yhtä järkähtämättömään ideologiseen vihaan kuin mies, varsinkaan jos hän on äiti. Näiden naistenhan olisi synnytettävä omat lapsensa, mihin tehtävään mies ei joudu. Adoptio ei tule kysymykseen koska adoptoitu ei voi adoption jälkeen olla virallisesti lehtolapsi. Naiset voisivat tietysti harjoittaa sukupolvesta toiseen jonkinlaista täsmäadoptiota jossa lopulta adoptoitavat imperiumin perijättäret valikoituisivat jonkinlaisen valmennuskoulutuskeskuksen kautta. Pidän kuitenkin matrilineaarisia klaaneja hyvin epätodennäköisinä naisen puutteellisen järkähtämättömyyden vuoksi, hyvin pian sinne kumminkin uisi joku maksullinen mies sotkemaan kuviot.

 

Minun käsittääkseni naisten oikeudet perustuvat siihen että lain edessä lapset ovat samanveroisia, yhtä arvokkaita. Klaanijärjestelmässä näin ei ole sen enempää juridisesti kuin käytännöllisestikään. Klaanin pomot voivat vapaasti pompotella jalkavaimojen heille tuottamia jälkeläisiä ihan mihin tahansa asemaan. Sellainen tyrannia kiehtoo monia miehiä tässä maailmassa. Pian se on sitten todellisuutta, ellei ole jo.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat