Veli Pesonen Kansojen onnellisuuden edistämiseen keskittyvä sinänsä vähäpätöinen kirjoituskokoelma

Vaivaton menetelmä

Viimeaikainen raiskausten yleistyminen ja kansalaisten entisestäänkin herkistyminen asialle luonnollisesti antaa enemmän tilaa naisten väkivaltaisuudelle. Jos nainen on esimerkiksi tyytymätön aviomieheensä, hän voi matkalla baarista kotiin pahoinpidellä tämän muutamalla tanakalla potkulla sääreen ja lähteä juoksemaan pakoon. Mies keräilee itseään ja hölmistystään hetkisen ja lähtee hieman ontuen lönköttelemään perään. Voi olla että jotain huutelee.

Sivulliset ovat jo soittaneet poliisin. Jos mies on tavoittamaisillaan naisen juoksusta, naisen kannattaa sännätä ajoradalle tai nurmikentälle, josta hänet on helppo nähdä. Tämä lisää sivullisten hätäännystä. Nyt on muutama muukin, joista pari istuu autoissa, soittanut poliisin. "Pysy paikallas, jätkä!"

Tarkkailevia silmäpareja on ympäriinsä eikä vaimon perässä enää kannata juosta. Seuraa hitaamman kävelyn vaihe muutamien riuskojen mieshenkilöiden valvonnassa. Poliisi tulee ja vie hoteisiinsa.

Kun kerran ollaan baarista tulossa niin levätään ensin se humala pois. Betonilattialla muutaman pultasarin haisevassa seurassa mukavaa. Osa voi vähän lähennelläkin. Vaatteissaan heillä on syöpäläisiä ja elimistöissään erilaisia kadonneiksi luultuja tartuntatauteja.

Aamulla kuulustelutehtävä annetaan feminismistä kiinnostuneelle nuorelle naiskonstaapelille joka värittelee pöytäkirjaa sopivin osin mielensä mukaan ja päättää syiden ja seurausten järjestyksen. Hänen intressissään on osoittaa raiskausyritys.

Vääryyttä kärsinyt osapuoli on luonnollisesti vaimo jonka kuulustelu on lyhyt ja jota lisäksi sosiaalityöntekijät jututtavat hyvässä hengessä.

Syyttämättäjättämispäätös lopulta saadaan sopimismenettelyn jälkeen. Riippuen vähän viikonpäivästä miehelle on kuitenkin ehtinyt jo muodostua väkivaltaisen paskan maine työpaikallaan. On sanomattakin selvää että useimpien mielikuvissa tällainen henkilö on todennäköinen pedofiliatapaus. Hänen käytöksestään aletaan hakea tällaisesta merkkejä ja vaikkei niitä löytyisi, kollegiaalinen ymmärrys on kadonnut.

Joka tapauksessa työyhteisön naisjäsenet pitävät alkanutta etääntymistä merkkinä miehen sukupuoli-identiteetin selkiytymisestä homoeroottiseen suuntaan. Heidän tarkkanäköisyytensä kiirii pian koko työyhteisön tietoon. Naapurithan tämän jo tiesivätkin.

Maija Myöhäset jotka ette vielä ole tätä vaivatonta rankaisumenetelmää keksineet, tässä on resepti. Jos miehenne ei tyydytä teitä, muistakaa ettei yksikään mies ole korvaamaton ja uusia on aina jonossa. Koska minä tämän teille kerroin, pankaa mulle parit rojaltit, luonnossakin huomioidaan. Täytyyhän kovia kokeneella naisella lohduttaja olla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä vaan ihmettelen miksi tyytymättömän naisen tehdä tällaista lavastusta? Kun voi pakata kimpsunsa ja kampsunsa, häipyä vähin äänin ja jättää sormus keittiön pöydälle.

Oliko tämä tarinasi vilkkaan mielikuvituksen tuotetta?

Jukka Mäkinen

Miksikö?

Jos ainoastaan pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtee, saa mukaansa vain kimpsunsa ja kampsunsa, eikä edes kunnon kostoa, mikä ei tietenkään riitä tunteiden voimalla elävälle naiselle.

Kun ensin saa ukon elämän tuhottua täysin, ja sitten siihen päälle vielä talon ja elatusmaksut, niin vasta alkaa tuntua hyvältä. Totaalinen voitto.

Toisin sanoen, ihan silkkaa ilkeyttään.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jaa. No onpa toisilla sitten harrastukset.

Käyttäjän velipesonen kuva
Veli Pesonen

Tekstini on toimintaohje naisille ja on samantekevää edustaako se tarinana faktaa vai fiktiota. Toisin sanoen jos joku nainen on niin neuvokas että on omin päin keksinyt toimia näin, hänen käyttöönsä ohjeeni on tarpeeton.

Toimituksen poiminnat