Veli Pesonen Kansojen onnellisuuden edistämiseen keskittyvä sinänsä vähäpätöinen kirjoituskokoelma

Harhaanjohdettujen humpuukia

On sangen erikoista että Olli Immosen multikulturismin vastaista poliittista kamppailua pidetään vihanlietsontana. Tämän väärinkäsityksen on ainakin osittain oltava tahallista ja harkittua.

Multikulturismia arvosteltiin muissakin puolueissa kuin PS:ssä muutama vuosi sitten eikä siitä mitään kohua noussut. Melko varauksettomasti multikulturistisia puolueita ovat olleet Vihreät, Vasliitto ja RKP, muut sitten vähemmän. Johtuuko tämä parku nyt siitä ettei yksikään noista puolueista ole hallituksessa?

Itse olen sitä mieltä että multikulturismi on säälittävää huuhaata, harhaanjohdettujen alkeellinen ajatusvirhe. Se ei ole edes eksotismia. Yksilötasolla syvempi perehtyminen vieraaseen kulttuuriin toimii yleensä rokotteena multikulturismia vastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Mitä mieltä olet: Kun menen huomenna töihin niin totean ulkomaalaistaustaisille tutkijoille tai suomenruotsalaiselle kollegalleni, että minua on johdettu harhaan. Että monikulttuurisuus on huuhaata? Pitäisikö sama todeta kaupassa vastaantulevalle maahanmuuttajalle tai romanille?

Jari Leino

Keskustelkaa tutkijoiden kesken asiat halki, sillä niinhän se on, että sinua on johdettu harhaan. Olet itse saattanut jopa olla yksi harhaanjohtajista.

Siellä kaupassa ei kannata sanoa mitään eikä katsoa edes silmiin. Saattavat lyödä puukolla.

Käyttäjän velipesonen kuva
Veli Pesonen

Emme puhu samasta asiasta. Monikulttuurisuus ja multikulturismi ovat keskenään eri asioita, toinen on asiantila, toinen on poliittinen ideologia.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Ovat tosiaan eri sanoja ja käsitteitä. Jos Twitteriin pääsee, niin kannattaa kuitenkin lukea, mitä "kansalaispalautetta" professori Grönlund on sähköpostilla saanut. Sen jälkeen kun Immonen hänen meiliosoitteensa julkaisi. Niissä ei kohteliaasti Gröndundille huomautettu mahdollisesta väärintulkinnasta, vaan jotain muuta.

Käyttäjän velipesonen kuva
Veli Pesonen

Meinaakko että siellä olis joku käyttäytyny huonosti?

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen Vastaus kommenttiin #5

Käy katsomassa... Uusin Immosen FB-päivitys ilmestyi myös, jossa hän ilmoittaa monikultturismin lisäksi vastustavansa monikulttuurisuutta ja massamaahanmuuttoa.

Toimituksen poiminnat